Tuesday, 2017-10-17, 1:37:36 PM

Registration
Login






Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 41234»
:: Jom Berforum :: » :: Aktiviti Kelab :: » :: Takwim Aktiviti KKE :: » Program-program KKE 08/09
Program-program KKE 08/09
DinDate: Sunday, 2009-03-01, 6:24:37 PM | Message # 1
Sergeant
Group: Users
Messages: 24
Reputation: 1
Status: Offline
Assalamualaikum....
Seperti sessi2 yg lps, KKE telah merancang utk menganjurkan beberapa buah program yg melibatkan pelajar2 FKEE dan UTHM. Dalam mesyuarat KKE yg lps,kami telah merancang utk menganjurkan 4 program utama dan beberapa program sampingan. Antara program2 utama yg bakal dianjurkan adalah seperti berikut:-

1.Program E-Apprantice
Program ni mungkin diadakan pada bln Julai nnt kerana target peserta adalah student2 FKEE yg br.

2.Program perkongsian pengalaman bersama pelajar2 SPM di Sg. Petani.
Program ni mungkin diadakan pada bln Ogos.

3.Program mesra perdana bersama Penasihat Akademik.
Program ni mungkin diadakan pada bln September.

4.Program KKE dekat dihati dan malam seharum budi.
Program ni mungkin diadakan pada bln November.

Untuk program sampingan,kami telah merancang utk menganjurkan beberapa program. Antaranya:-

1.Bengkel berkenaan software MATLAB.
Program ni mungkin diadakan pada bln ini iaitu bulan Mac.

2.Program Outdoor game.
Program ni ms belum ditentukan.

Program2 diatas masih di dalam perancangan dan buat ms ni kami hanya fokus pd 3 program yg terdekat iaitu bengkel MATLAB, E-Apprantice dan juga program bersama pelajar SPM. Sebarang maklumat lanjut utk program2 yg disebutkan td akan kami update dlm website ni... smile smile smile

 
DokaminesDate: Monday, 2009-03-02, 6:16:09 PM | Message # 2
Private
Group: Users
Messages: 6
Reputation: 0
Status: Offline
hullamak
aq nk join prkengsian pengalaman kt SP 2
jgn lu pe ltk nme aq ea
aahaha
cool


lol
 
maqrifah7Date: Tuesday, 2009-03-03, 9:45:00 AM | Message # 3
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
angry coh bebeh, aku pon nk g program share pengalaman tuh...dont forget bout me guys...zassss!!!! cranky

Sekian: king Panglima Sufi


-
 
syidi142Date: Tuesday, 2009-03-03, 5:54:18 PM | Message # 4
Private
Group: Users
Messages: 4
Reputation: 0
Status: Offline
ak nk gak g sg petani...
hehe...
nk wat equation salah n nk mara2 lg..
lalala


SyIDi142
 
azhanaDate: Tuesday, 2009-03-03, 8:17:27 PM | Message # 5
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
Exco Pembangunan dan Intelektual akan mengadakan
Bengkel Pembangunan Software
pada tarikh cadangan 14-15 Mac 2009
penyertaan adalah terhad
kertas kerja masih dalam proses
sebarang maklumat terkini akn diupdate di dalam forum ini
tq biggrin


new member for KKe
 
azharshoibDate: Wednesday, 2009-03-04, 11:06:56 AM | Message # 6
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
alamak..
ak br nk g bengkel MATLAB..
tp ms 2 ade jmputan mmbr ak kawen r..
huhu..
 
DokaminesDate: Wednesday, 2009-03-04, 1:10:02 PM | Message # 7
Private
Group: Users
Messages: 6
Reputation: 0
Status: Offline
alamk ai
aq pn nk g gk la cm2
aq dh la mgkok bab2 matlab nie
at least pndai gk aq nti


lol
 
maqrifah7Date: Thursday, 2009-03-05, 0:11:33 AM | Message # 8
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
aku nk g gak seminar ni...tpi..........

aku ada lawatan projek time tuh

aaa azarina tlg simpankn modul kat aku ea...plizzzzzzzzz:help:

Sekian: king Panglima Sufi


-
 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-05, 0:34:58 AM | Message # 9
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
sape2 yg g nnt bleh r tlg ajar ak..
hehe..
xpn wahai sabirah..
wt la ms 20mac ke..
hehe..

Added (2009-03-05, 0:34:58 Am)
---------------------------------------------
eh silap..
bkn sabirah..
ana..
hehe..

 
azhanaDate: Thursday, 2009-03-05, 0:35:45 AM | Message # 10
Private
Group: Users
Messages: 5
Reputation: 0
Status: Offline
mat, azarina tu aku ke...?
smase progrem berjalan semua keperluan akn disediakn
fail,modul,pensel,mkn,minum,sijil,komputer yg dah siap de MATLAB,
n yg plg penting kene byr r
x mhl pon rm12...


new member for KKe
 
irah87Date: Thursday, 2009-03-05, 0:40:05 AM | Message # 11
Private
Group: Users
Messages: 14
Reputation: 0
Status: Offline
salam betul2 murah la mat. datang la makanan di sediakan sedap hehehhe
 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-05, 2:34:38 AM | Message # 12
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
sdap ke??
ak nk la..
ko tlg smpankn mknn utk ak ek..
mknn je, ngan modul..
heheh..
 
irah87Date: Thursday, 2009-03-05, 2:48:50 AM | Message # 13
Private
Group: Users
Messages: 14
Reputation: 0
Status: Offline
makan je?, ehmm kira ko tak dapat sijil la kan. kena bayar jugak nie. baru adil hehehhehe
 
maqrifah7Date: Thursday, 2009-03-05, 3:41:18 AM | Message # 14
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
hahahaha...sori2 azhana....huhuhu...cmna la leh silap type nih
aku mmg nk bubuh azhana dah td..hmmp
wei muarah tuh mmg murah....tpppppiiiiiii....

aku da projek g ganu la lwatan power

aduh roginya...
tp nnti aku minta potostat dr junior lah pasai modul nih
hehehehe...

bukan kedekut, tapi dok saving tahap miskin...

sekian: king Panglima Sufi


-
 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-05, 10:06:24 AM | Message # 15
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
eleh mad..
saving kunun..
hahaha..
hm..
ak nk sijil gak bleh ke??
eh..
apsal ak kna byr plak??
ak x g program, ak cuma mntak je sijil, mkn, modul..
x dpt pn tnjuk ajar dr lect 2..
hehe..
 
:: Jom Berforum :: » :: Aktiviti Kelab :: » :: Takwim Aktiviti KKE :: » Program-program KKE 08/09
Page 1 of 41234»
Search:


| Copyright MyCorp © 2017 | Free website builderuCoz |