Tuesday, 2017-10-17, 1:34:28 PM

Registration
Login






Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
:: Jom Berforum :: » :: Aktiviti Kelab :: » :: Pengumuman :: » :: Servey Design Baju Koporat KKE :: (* Sila beri komen yang bernas yang sewajar nya.)
:: Servey Design Baju Koporat KKE ::
maqrifah7Date: Wednesday, 2009-03-04, 9:50:35 AM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
yg ni design pertama..tlg wat pernilaian yang bernas...



yang ni design kedua...tgk la n bgi komen skit...apa yg perlu ditmbh g...



ini adalah desig baru, dan hanya mahu comment dari ahli MT KKE untuk memilihnya atau x ataupun boleh dibaiki lagi
setakat ini design asal masih lagi dalm pembikinan... cool

Sekian: king Panglima Sufi


-
 
irah87Date: Thursday, 2009-03-05, 2:47:30 AM | Message # 2
Private
Group: Users
Messages: 14
Reputation: 0
Status: Offline
nak warna meroon, warna dia cantik. hijau terang sangat. telalu meryerlah, silau mata. hehheheh

Added (2009-03-05, 2:47:30 Am)
---------------------------------------------
tue pendapat saya la. hehheheh, penapat individu... biggrin

 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-05, 3:07:19 AM | Message # 3
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
ak rs design yg first ok..
design kdua 2 cm biasa sgt, x hebat..
haha..
pstu ak cdgkn kat blakg baju, ltak link ke web KKE..
ltak font dia agak kecik skit dr fakulti..
ltak link 2 bwh fakulti la..
 
maqrifah7Date: Thursday, 2009-03-05, 3:43:24 AM | Message # 4
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
aku rasa cara gak buh link website ea....bagus2 cdangn hng tuh azhar..shoib...berguna gak ea ko duk diam depan laptop ko ek....
hahahahahaha

Sekian: king Panglima Sufi


-
 
azharshoibDate: Friday, 2009-03-06, 6:00:59 PM | Message # 5
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
huh..
ngutuk ak plak ye..
nk kna ni..
hehe..

Added (2009-03-06, 6:00:59 Pm)
---------------------------------------------
ha...
lupa plak...
kaler dia..
ak cm suka je kaler ijau..
haha..

 
DinDate: Saturday, 2009-03-07, 10:59:05 PM | Message # 6
Sergeant
Group: Users
Messages: 24
Reputation: 1
Status: Offline
ak nk design 1 kaler maroon 2...lawa beb..cara...hahaha...
 
cahayapetunjukDate: Sunday, 2009-03-08, 1:27:34 AM | Message # 7
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
saya nak design 1 kaler ijo smile

tp kan....

nape x letak nama KELAB KEJURUTERAAN ELEKTRIK kat belakang tu?nape letak nama fakulti?

then letak website skali kat belakang tu mcm baju yg sebelum ni.promosi ckit..

 
azharshoibDate: Tuesday, 2009-03-10, 9:21:45 PM | Message # 8
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
a'ah..
ak br prsn..
npe ltak fakulti..
x ltak persatuan kejuruteraan elektrik??
sbb da nk tuka persatuan kn..
 
cahayapetunjukDate: Wednesday, 2009-03-11, 10:47:57 PM | Message # 9
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
betol betol betol happy
 
azharshoibDate: Wednesday, 2009-03-18, 0:07:02 AM | Message # 10
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
setelah dipersetujui oleh duli2 yg amat mulia raja..
maka dgn ini baju korporat akan berkaler maroon..
hehe..
 
cahayapetunjukDate: Wednesday, 2009-03-18, 7:56:09 PM | Message # 11
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
huhuhu nak ijau.....
buat 2 kaler bleh x?huhu
 
azharshoibDate: Saturday, 2009-03-21, 6:02:46 PM | Message # 12
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
ceh..
byk plak duit ko nk bli smpai dua..
kalo ko support satu KKE ok r kot..
 
maqrifah7Date: Sunday, 2009-04-05, 1:32:22 PM | Message # 13
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
cun2...maroon semat...
eh sori warga KKE len2...eki mendapat tahu bahawa ramai antara MT dah
kefulusan wang..hahahaha...sian2...oleh itu prijek baju koporat nih akan berlansung
pada sem depan...

sekian: king Panglima Sufi


-
 
azharshoibDate: Saturday, 2009-04-11, 4:26:48 PM | Message # 14
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
kalo mula buat pd sem depan, diharap mula wt pada awl sem..
sbb takut lmbt2 nnt rugi je beli..
baju korporat ni akan dipakai pada majlis2 rasmi..
 
:: Jom Berforum :: » :: Aktiviti Kelab :: » :: Pengumuman :: » :: Servey Design Baju Koporat KKE :: (* Sila beri komen yang bernas yang sewajar nya.)
Page 1 of 11
Search:


| Copyright MyCorp © 2017 | Free website builderuCoz |