Tuesday, 2017-10-17, 1:36:24 PM

Registration
Login






Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
:: Jom Berforum :: » :: Perkongsian Pintar :: » :: Nota-nota pembelajaran :: » TAHUN 1 SEM 1
TAHUN 1 SEM 1
cahayapetunjukDate: Sunday, 2009-03-08, 2:16:25 AM | Message # 1
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
Salam...

erm,actually,belum nak letak apa2 nota kat cni sbb tenet UTHM block semua applikasi upload meng'upload' ni

cuma nak ingatkan kepada rakan2 yg nak berkongsi nota kuliah atau mungkin soalan past year,sila ambil perhatian...
sebelum upload,apa2 bentuk sekalipun,sila tukar kepada format .pdf

ini bertujuan utk mengelakkan peng'edit'an semula oleh makhluk perosak yg cuba utk menyesatkan kita...

Sekian,harap maklum.

 
azharshoibDate: Tuesday, 2009-03-10, 9:26:12 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
ade ke makhluk perosak gak??
isy3..
ade gak yg busuk ati ek..
xpe kalo cm ak, ak xtau nk convert ke pdf..
cmne ek..
ak de gak smpan nota dlu..
tp x tau bleh guna lg x, takut da len je syllabus korg..
 
cahayapetunjukDate: Wednesday, 2009-03-11, 11:06:42 PM | Message # 3
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
ada byk software yg boleh convert segala bentuk fail kepada .pdf
yang biasa saya guna, primoPDF
boleh download kat download.com
 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-12, 10:14:24 AM | Message # 4
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
lg satu...
nk upload ke mana??
 
cahayapetunjukDate: Thursday, 2009-03-12, 12:58:46 PM | Message # 5
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
ermm,sementara ni upload dulu kat website mcm MediaFire, 4shared etc...
then letak link kat sini
huhuhu mungkin agak leceh
tp berbaloi dengan pahala yang diperoleh happy happy happy
insyaAllah,mungkin pihak admin akan sediakan cara lebih mudah untuk upload n download nota2 tu
 
azharshoibDate: Thursday, 2009-03-12, 1:48:42 PM | Message # 6
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
ok2..
da lama x msuk mediafire..
hehe..
 
cahayapetunjukDate: Thursday, 2009-03-12, 2:10:29 PM | Message # 7
Sergeant
Group: Moderators
Messages: 31
Reputation: 0
Status: Offline
hehehe semoga pahala berpanjangan dengan perkongsian ilmu happy happy happy

jemput la kawan2 @ senior2 upload nota kat sini...

 
matt_87Date: Tuesday, 2009-03-17, 8:27:28 PM | Message # 8
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
btul2... smile
 
maqrifah7Date: Sunday, 2009-04-05, 4:02:16 PM | Message # 9
Private
Group: Administrators
Messages: 18
Reputation: 0
Status: Offline
nak tya ek, cmna nak konvert ea ke format pdf
leh ajar tak?

sekina: king Panglima Sufi


-
 
azharshoibDate: Saturday, 2009-04-11, 4:37:44 PM | Message # 10
Lieutenant
Group: Users
Messages: 54
Reputation: 0
Status: Offline
btul..
tlg ajar cmne nk convert ke format pdf..
ak x reti r..
bgtau r..
 
:: Jom Berforum :: » :: Perkongsian Pintar :: » :: Nota-nota pembelajaran :: » TAHUN 1 SEM 1
Page 1 of 11
Search:


| Copyright MyCorp © 2017 | Free website builderuCoz |